Mayıs 2017'nin Ardından

Aylık Rapor, Estikçe,
Cahil Okur’dan herkese merhabalar…

Mayıs ayı benim için oldukça güzel geçti. Umarım sizin için de aynı olmuştur. Her ne kadar yorumları girmemiş olsam da 7 kitap okudum. Bunlardan sadece “Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle” kitabını ve “Sır Perdesi Aralanıyor” kitabını sizlerle paylaşabildim. Hemen ayrıntılara geçiyorum;

NELER OKUDUM?

Seni seviyorum Deme Evlen Benimle

Mavim ile birlikte okuduğumuz bir kitaptı. Bütün olarak çok fazla beğendiğim bir kitap olmasa da bölüm bölüm güzel bir kitaptı. Yorumda da bahsettiğim gibi altını çizdiğim cümleler bütünden çok daha güzeldi benim için.

Sır Perdesi Aralanıyor

Sherlock Holmes diyip konuyu kapatmak istiyorum. Her satırını yüzümdeki mutluluk ifadesi ile okudum.

Kayıp Hikayenin İzinde

Bakınız üst başlık.

Biz Şimdi Neyiz

PuCCa ile uzun bir aradan sonra yollarımız yeniden kesişti. Biraz zorlama tadı alsam da, önceki kitapları daha çok beğenmiş olsam da, yine de güzel bir kitaptı. Henüz okumadıysanız tavsiye ederim

Cadı Avcısı

Bu ay en fazla beklenti içerisine girdiğim kitaptı. Lakin istediğimi tam olarak alamadım. Ayrıntılı incelemem de sebeplerini anlatırım.

Kilit

Uzun süredir tarihi roman okumamıştım. Güzel vakit geçirdim diyebilirim. Tarih bilgime yenilerinin dahil olması da beni ayrıca memnun etti.

Dehanın Esrarengiz Yüzü

Sherlock Holmes’ta zirveye vardım bu ay evet.. Bu ay içerisinde okuduğum üçüncü Sherlock Holmes kitabıydı ama hiç sıkılmadım gerçekten.

NELER İZLEDİM?

Bu ay öyle çok fazla film izlemedim. Sadece Ata Demirer’in “Berlin Kaplanı” filmini izledim. Kısa zaman sonra ayrıntılı incelemesini paylaşacağım.

Dizi noktasında ise ciddi sıkıntı çekiyorum. Agents of Shield’ı izlemeye devam ediyorum. Yeni tekliflere açığım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.


Bu Ay Okuduğum Kitap Sayısı: 7
En uzun eser: Cadı Avcısı (400)
En kısa eser: Sır Perdesi Aralanıyor – Kayıp Hikayenin İzinde (192)
Toplam Okunan Sayfa Sayısı: 1775 Sayfa
Genel Toplam Sayfa 2017: 6373
Günlük Ortalama Okunan Sayfa Sayısı: 58 Sayfa (Yaklaşık)
En Beğendiğim Eser: Kilit


Hiç yorum yok

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.