Haftanın Blogu #2

Haftanın Blogu, Benim Tutkum
Bu güzel resim için Dağınık Anne'ye bir kez daha çok teşekkür ederim.
Benim isteğim üzerine özel olarak tasarladı. Çok teşekkürler.
Cahil Okur’dan selamlar…

Şu sıralar herkes haftanın blogu paylaşımlarını yaptı bile sanırım. Bense bir önceki yazımdan dolayı paylaşım gününü Çarşamba sandığım için yazımı Çarşamba yayınlamayı planlıyordum. Neyse ki Dağınık Anne’nin uyarısı ile yazımın yayınlanma süresini erkene aldım ve planlamamı bu şekilde düzenledim. (Yazıyı daha önceden yazarak programlama ile bloga kaydetmiştim. Artık böle yapmayı daha uygun görüyorum, böylece verdiğim sözleri tutmuş oluyorum.) Neyse lafı fazla uzatmadan hemen seçtiğim bloga geçeyim…

Bu haftanın blogu Benim Tutkum

Paylaşımlarını gerçekleştiği blogunu şu cümleler ile tanıtıyor bu güzel insan


Kozmetik hakkında her şeyi bulmanız mümkün. Ürünlerin kullanımları hakkındaki deneyimleri, hangi ürünün nasıl kullanılması gerektiği,  hangi sorunlar için nasıl önlemler alınır vs… (burada bir not vermem lazım benim pek sık ziyaret ettiğim yerler değil buralar. Sonuçta güzelliklerine güzellik katmak isteyen bloger arkadaşlarım için anlatmaya çalışıyorum sadece. : )  )

Haftanın Blogu, Benim Tutkum

Benim blogunda sömürdüğüm yere gelirsek, bu kesinlikle blogumun bugünkü şekle gelmesinde çok faydası olan Blog Tasarım ve Blog İpuçları sekmeleri…  Bu iki sekme en fazla ziyaret ettiğim yerlerin başında geliyor. Eğer yola yeni çıkmış bir bloger iseniz Benim Tutkum sizin ilk yol rehberiniz olacaktır.

Haftanın Blogu, Benim Tutkum

Haftanın Blogu, Benim Tutkum


DIY’leri de benim ilgimi çeken bir diğer sekme DIY (Kendin Yap) sekmesinde topladığı bu bilgilerin de sizin dikkatinizi çekeceğine eminim.

Haftanın Blogu, Benim Tutkum

Kendisine soracağınız soruları da samimiyetle cevaplayan bir kimsedir bu güzel insan. Gerçekten sohbet etmeye doyulmayan koca yüreklilerden biri. Sıkılmadan yardımcı olmak içinde elinden geleni yapmaktadır.

Onu tanımayanınız olduğunu pek düşünmesem de elimden geldiğince bilmeyenlere de kendisini tanıtmak istedim.



PS: Bazen çok güzel blog tasarım çekilişleri vardır kendisinin. Son olarak Kore Fenomeni kazanmıştı (Ahtım var hala :) ) Bilginiz olsun 

11 yorum:

  1. Ben de kazanmıştım Cahil Okur :) Fenomla birlikte ;))) Benim tasarımım da onun elinden çıktı.. Çok yönlü gerçekten :)
    Resmi sevmene çok sevindim!
    Eline sağlık! Bu arada haftanın istediğin gününü seçebilirsin, gün tamamen sizin zevkinizde ister salı ister perşembe ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bunu bilmiyordum :D Güzel bir tesadüf olmuş.
      Resim için tekrardan çok teşekkürler.
      Gün konusunda karar kıldım 2 hafta anneyi bir hafta ablayı taklit edicem :)

      Sil
  2. yeni bi blog daha tanımış oldum

    YanıtlaSil
  3. Seçiminizden dolayı çok mutlu oldum çok teşekkür ediyorum. Mim yayınlamıyorum blogumda çok uzun zaman önce aldığım bir kararla, ancak Dağınık Anneyi tebrik ediyorum ne güzel bir olaya imza atmış, bunu ilgili yazıları okudukça daha iyi anlıyorum.Özellikle yazmış olduğunuz onure edici sözler cidden çok hoş, ilginizi çekebilecek şeyler bulmanız ve faydalanmanız beni ekstra mutlu etti. Detaylı yazınız, güzel sözleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, ellerinize yüreğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, sayende bu blog bugunkü halini aldı :)

      Sil
  4. Dağınık Anne (komşum) yapmış bak gene :)) O tasarlar da güzel olmaz mı :) Benim Tutkum'u bende severek takip ediyorum. Blog tasarımı zaten çok şukela ^^

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
  5. aaa Fenonun tasarımını Benim Tutkum mu yapmıışş bayılmıştım ben o tasarımaa :)

    YanıtlaSil
  6. Benim Tutkum benim blogumu da tasarladı. Yetenekli olmasının yanında bunu kendisi teklif edecek ve karşılık beklemeyecek kadar da iyi kalpli bir arkadaş. Bu konuda ben de ona minnettarım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.