Haftanın Blogu #3


Cahil Okur’dan selamlar…

Haftanın blogunu seçme zamanı geldi. Aslında bu biraz itiraf birazda haftanın blogu seçimi olacak J Az sonra neden bahsettiğimi öğreneceksiniz.

Benim bu hafta seçtiğim blog benim gibi kitap, dizi ve film yorumları yapan bir blog. Ekstraları da mevcut ayrıca Hobi, kozmetik ve müzik gibi alt dallara da sahip bir blog.

Haftanın Blogu, Şule Uzundere, Hayata Dair Her Şey

Kitapları genelde tek tek yorumlamak yerine aylık olarak yorumlayan bir blogger. Bununla birlikte ay içerisinde yaptığı birçok kitap alışverişini ve ziyaret ettiği kitap fuarlarını da blogdan bizimle paylaşıyor sık sık. Ben kitap alışverişleri yazılarına hayranım. Nedense bir ben beceremiyorum şu işi, beklide toplu olarak kitap alamamamdan kaynaklanıyor. Ayrıca her blog yazısında da kendi çekmiş olduğu fotoğrafları kullanmakta ki bence bu oldukça önemli ve güzel bir ayrıntı.

Haftanın Blogu, Şule Uzundere, Hayata Dair Her Şey


Blogunda sürekli olarak çekiliş var, ancak bu çekilişleri yaparken çok farklı ve güzel bir mantık çerçevesinde gerçekleştiriyor. Çekilişlerine dahil olabilmek için o ay içerisinde bloguna yorum yapmanız gerekmekte. Kazandığınız da size kitaplığından 5 kitap hediye ediyor. Yani o kadar bonkör ve paylaşmayı seven bir blogger.

Haftanın Blogu, Şule Uzundere, Hayata Dair Her Şey


Kendisiyle yaşadığımız güzel bir hatırayı ise aşağıdaki fotoda görebilirsiniz. Gerçekten bence çok güzel yürekli bir insan. Yazdıklarında ve sözlerinde bunu göreceğinize eminim.

Haftanın Blogu, Şule Uzundere, Hayata Dair Her Şey

Geldik itiraf kısmına. Yukarıda belirttiğim gibi kendisinden ilham aldığım blogumda da bir bölüm mevcut, Muhteşem 5’li kısmını ben onun Pazar 6’lısı’ndan esinlenerek oluşturmuştum. Hem kendisinden bu vesile ile izin istemiş olayım hem de fikrini aşırdığım için özür dileyeyim. Sanırım beni affedecektir. J

Haftanın Blogu, Şule Uzundere, Hayata Dair Her Şey

Evet bu kadar tanıtım sonrası kendisini açıklama vakti geldi. Sanırım hepiniz onu çoktan öğrendiniz ama ben yinede söyleyeyim, sevgili Hayata Dair Her Şey blogunun sahibesi Şule Uzundere’den bahsediyorum. Ben yaşını bilmesem de Şule abla diyorum, iyi ki varsın Şule Abla J




12 yorum:

  1. Süper yaa kim kim diye ilerledim, kitap bloggerları geçti gözümün önünden çok gizemli olmuş Cahil Okur!!! Şule uzundere güzel seçim olmuş ;) Ellerine sağlık!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylesi daha güzel oldu sanırım :) Teşekkür ederim

      Sil
  2. Yaaa şule ablayı ben de çok severiiimm :) en bi tatliş bloggerlardan kendisi :) ayrıca çekiliş fikri harika değil mi yaa ben de büyüyünce Şule abla olcaam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bende bende.... :) Ama erkek olanından :)

      Sil
  3. Google + dan takip ediyormuşum kendisini, şimdi bloğunu da takibe aldım, teşekkürler tanıştırdığınız için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaç guzel dostluklara vesile olmak :D Sevindim blogunu ziyaret etmenize

      Sil
  4. Hemen bakayım teşekkürler bizi tanıştırdığın için :)

    YanıtlaSil
  5. Kitap bitki hayvan seven insanlar hassa ve duyarli olurlar. Sule hanimin blogunu biliyorum ama haftanin blogu seçilmesinin serefine bir ziyaret daha yapayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi sahibi olmak değil mi bütün mesele, her ne duyursa duysun içinde sevgi olan her canlı güzeldir :)

      Sil
  6. Çok çok teşekkür ederim. Yazınla o kadar mutlu oldum ki nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Kısaca çok mutluyum diyeyim :-)

    Yalnız Pazar 6'lıları yazılarını ben hazırlamıyordum. Esseve Rin hazırlıyordu ben sadece kategorilere göre seçtiğim kitapları yazıyordum. Yani bu itirafı ona yapman gerekiyor :-)

    1000 Kitap'taki profilimi sansürlemene gerek yoktu. Blog ismimle oradayım, blogumu okuyanlar takip ederse sevinirim.

    Yaşım 28. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama son dönemlerde üniversite öğrencileri blog yazmaya başladığı için ben de abla oldum ama ismimle hitap etseniz daha mutlu olurdum. Bilmem anlatabildim mi :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle o zaman Esseve Rin den de özür dilerim :D

      1000 Kitap profilini niye sansürledim bende bilmiom belki istemezsin diye düşündüm :D Hata etmişim.

      Yaş konusuna gelince 87'liyim ben sanırım bu konuda da baltayı tasa vurdum Şule :D

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.