Haftanın Blogu #5

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne
Cahil Okur’dan selamlar…

Haftanın blogunu seçme zamanı geldi çattı. Bu hafta bir değişiklik yaparak kur ile seçtim bu hafta tanıtacağım bloğu :d Kura sonucu da beni mutlu etti açıkçası :d Lafı uzatmadan hemen tanıtıma geçelim. Bu haftaki biraz kolay tahmin edebileceğiniz bir kişi ama baştan söyleyeyim.

İlk olarak benimle olan kısmıyla başlayayım. Bildiğiniz gibi bir gazetemiz var; Blogluyoruz. Kendisi bu gazetenin müdavimlerinden. Gazetemizde kendisine çokça yer bulmuş bir kişi. Bazen yazdığımız haberler kimilerini kızdıracak nitelikte de olsa o gülüp geçiyor ve sevincimize ortak oluyor. Buradan bir kere daha teşekkür ederim kendisine.

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne


Hemen bloguna geçersek, blogunda sizi bir yazı karşılıyor ve bu benim çok hoşuma giden bir şey. Diyor ki muhterem kişi; “Deneyerek değil, deneyimlerimizi paylaşarak öğrenelim.” Ne kadarda güzel değil mi? Çoğu kişinin bu konuda ki bencilliğini göz önüne alırsak yaptığı büyük bir iş bence.

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne

Birde bannerda kullandığı bir görsel var ki gerçekten her gördüğümde; bu iş gerçekten bu kadar zor mu? Diye soruyorum kendime :D

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne

Blogunda her telden bir şeyler bulmak mümkün. Anne –çocuk ilişkisi, güzellik sırları, mutfağa dair ip uçları, gezilip görülecek yerler, ve daha fazlasına blogunda yer vermeyi çok seviyor. Uzmanlık konusu is anne-çocuk ilişkisi… O kadar ki artık televizyon kanlarlında boy göstermeye başladı.


Uzmanlığı anne – çocuk ilişkileri demişken oğlu ile yaptığı etkinliklere bayılıyorum gerçekten. Zevkle okuduğum yazıları oluyor.

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne

Unutmadan birde blogunda “Yukarı Çık” düğmesine hastayım.

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne

Lafı daha fazla uzatmanın anlamı yok sanırım. Zaten siz bu kadar ipucu sonrası kim olduğunu bulmuşsunuzdur. Evet bu hafta sevgili Deneyimli Anne’nin misafiri oldum. Sizde gidin ve o deneyimlerden payınıza düşeni alın. O kadar sıcak kanlı bir insan ki müdavimi olacağınıza eminim.

Haftanın Blogu, Deneyimli Anne

Blog Adresi: http://www.deneyimlianne.com/
Facebook: https://www.facebook.com/deneyimlianne/
Twitter: https://twitter.com/@deneyimlianne
Google +: https://plus.google.com/105774913695982240643/posts
İnstagram: https://www.instagram.com/deneyimliannemel/
Pinterest: https://tr.pinterest.com/deneyimlianne
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCL0KT6ypYPBcDiWb_RlYVOg
Filckr: https://www.flickr.com/photos/134835792@N06


24 yorum:

  1. Ben çok severek takip ediyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Emine hanım :) Hemen blogu ziyarete gidiyorum :D

      Sil
    2. Afedersin kardeş, bayan zannettim sizi.

      Sil
    3. :D Sorun yok ilk kez karşılaşmıyorum bu konuyla :D

      Sil
  3. Tesadüf oldu bu hafta ikimiz de sevgili emeli konuk etmisiz. Çok sevdigim vlog hayatimin basindan beri takiplestigim bloglardan.
    Yeri gelmisken blog gazetesi ile ilgili nacizane edindigim izlenimleri de yazmak isterim. Her hafta takip ediyorum yorum yazmasam da cünkü zaten konu olan bloglara coktan ugrayip yorumumu yazmis oluyorum. Benim objektif izlenimim haftalardir gazetenin birkac blig etrafinda dönüyor olmasi. O amacla yazdiysaniz kendi bileceginiz konu tabii ki. Bu blog yazari olarak degil okur olarak izlenimim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek olmama rağmen annelik ve cocuklar hakkındaki bilgilerimin büyük cogunlugunu onun saysinde kazandım. bir de Dağınık Anne elbette :D Onu da es geçmeyeyim. Güzel bir tesadüf olmuş ikimizin de seçmesi.

      Diğer konuya gelince gazete ile ilgili herhangi bir kıstasımız yok. gözümüze çarpan dikkat kesildiğimiz konular hakkında şakayla karışık yazıyoruz. ve önerilere her zaman açığız :) Sosyal medya ve mail yoluyla her zaman bize tavsiyede bulunabilirsiniz ve bu bizi çok ama çok mutlu eder. İlginiz için teşekkürler

      Sil
    2. Pişti olmuşsunuz ahahahahaa! Senin de ellerine sağlık Cahil okur! Çok özenmişsin, helal!

      D. Soygul! son sayıyı görmedin mi? karma aslında... Olaylar bazlı ilerliyoruz, dikkat çekici, geyik yapılabilecek... bazen objektiflere aynı ünlüler takılıyor... Eleştirilere açığız ama o açıdan düşünerek ilerlemedik - aynı bloggerlar üzerinden- ok?

      Sil
    3. Bu yorumlari yeni gördüm kusura bakmayin. Tabii ki espri amaçli ama iste hep degisik bloglar olsa diye geçti gönlümden :) sonuçta üçünüz de sevdigim bloglarsiniz iyi bir is çikarmanizi tabii ki isterim. Yardimim söyle olabilir ilginç haber yapilabilecek bir yazi görürsem önerebilirim. Sevgiler.

      Sil
  4. Derya abla da bu haftanın blogu seçmişti. Pişti oldunuz. :D Ama çok güzel bir seçim yapmışsınız. Bize de ziyaret etmek düşüyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oyle olmuş ama bence güzel olmuş :D

      Sil
  5. Deneyimli anneyim bende zevkle takip ederim. Bu arada bu haftanın bloğu yazısını yazmaktan çok seçmek beni zorladığı için, uzun zamandır erteliyordum. Ama kura meselesi çok güzelmiş. Bende bundan sonra kura ile seçeyim :) Cahil okur bu kurayı sen nasıl yapıyorsun acaba? Bana da fikir ver lütfeeeen!...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok basıt Random.org'a girip GFC uye sayım kadar talihli sayısı belirleyip kura cekiyorum. Sonrada o uyeyı bulup yazıyorum :D

      Sil
  6. Seviyoruzzzz takip etmeye devam ediyoruzzzz😉

    YanıtlaSil
  7. çok sevdiğim bir blogu tanıtmışsın bu hafta:) sevgiler...
    bende arkadaşımın bloguna ziyarete gideyim bari sırası gelmişken...

    YanıtlaSil
  8. Deneyimli anne bir tanedir.Bu arada sitenize kaydımı yaptım.Sevgiler Ece ablanız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece ablacım hoşgeldin sefa getirdin :D Beni mutlu ettiniz teşekkürler

      Sil
  9. Nihat'çığım valla yeni gördüm beni seçtiğini. Biliyorsunuz artık beni, en son görür en son duyarım!:))) Çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim derginiz olmasa duymayacağım. Heeheee. Kore, Dağınıkta bir şey demedi, nerdesiniz kızlar? Etiketleyin beni yoksa kaçırıyorum:( Malum o etkinlik senin bu etkinlik benim haaaahaaa ne ukalayım! Hepinize sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ne desem bilemiyorum gerçekten ama neyse artık ! :)

      Sil
  10. Hem deneyimli tarafını hem eğlenceli tarafını seviyorum Emel Hanım'ın. Blogunu da takipteyim.
    Benim hakkımda bu kadar güzel şeyler yazılsa sanırım "yupidik" çığlığı ile millet ayağa kalkar. Emel Hanım ne mutlu size.
    Cahil Okur, siz de cahilsiniz mahilsiniz ama ne güzel anlatmışsınız :D
    Her ikinize de sevgiler.
    He bu arada gazetenin bir sayısını görmüştüm. Pc ye geçince diğer sayıları da didikleyeyim. Mobil okunmuyor :/

    YanıtlaSil
  11. Deneyimli Anne'nin blogunu bende severek takip ediyorum. Paylaşım için teşekkür ediyorum. Selam vermek üzere hemen uğruyorum kendisine. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.