3 Kitap Alış-verişi: A 101 Time!

Estikçe, Kitap alış-verişi, A101, Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle,
Ramazan Ayı’nın ilk gününde Cahil Okur’dan herkese selamlar…

Kitap alış verişi yazılarını sıkça yazmadığımı biliyorsunuz. Aslında bu furyaya katılmayı sevmiyorum ama severek takip ettiğim birçok blogger arkadaşım gibi bende yazayım istedim ve 2 seneyi geride bırakmamıza rağmen henüz daha 3. alış veriş yazısını sizlerle buluşturmuş durumdayım.

Lafı uzatmanın manası yok hemen asıl konuya geçelim… A101 kampanyalarını ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum.  Bu konuda ev hanımı olanların daha bilgili olduğuna eminim tabi. Bende arada sırada, genellikle takip ettiğim facebook sayfalarında yazılanları gördükçe A101 kampanyalarından haberdar olan bir adamım

Sondan bir önceki kampanyalarında Sir Arthur Conan Doyle’un ölüm eseri Sherlock Holmes kitaplarını 3.90 gibi çok komik bir rakama satışa sundular. Tabi cahil Okur durur mu? Elbette ki hayır. Hemen gidip kitapları aldım.

Lakin bir aksilik vardı ki; 3. kitap olan “Dehanın Esrarengiz Yüzü”nü bir çok mağazada aramama rağmen bulamadım. Arayışlar devam ederken Çömez kitabı buldu ve aldı. Benim gibi bir Sherlock hayranının değil de onun kitabı bulmuş olması elbette ki beni durdurmadı. Kendisinden kitabı cebren ve hile ele almış bulunmaktayım.

Bu şekilde de 4 kitap şu an elimde bulunuyor. Kendisinin Stephen King hayranı olduğunu burada birçok kez ifade ettim. Şimdi buradan net bir mesaj göndermek istiyorum kendisine sizlerin aracılığıyla; “Kardeşim kitap için teşekkürler :D Geri verir miyim okumaya bile inan bilemiyorum şu an…”


Bu arada kitapların şu an ki satış fiyatları toplamı 40,3 TL, benim ödediğim tutar ise 15,6. Umarım sizlerde bu kitaplara ulaşabilmişsinizdir. 

6 yorum:

  1. Vay, çok iyimiş ya! Hemen bakayım ben de umarım bitmemiştir :D İyi okumalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu geçen haftanın kampanyasındaydı. Bu hafta farklı kitaplar var bildiğim kadarıyla onlardan da 2 tane aldım hafta içi yazarım sanırım. ama yine de şansını dene deirm.

      Sil
  2. Sherlock Holmes'un kitaplarını sevmediğim için almadım ama bu hafta verdiği dört kitap ilgimi çekti. Sen de ikisini almışsın. Umarım aralarında Sana Söyleyemediğim Her Şey de vardır. O kitap çok güzel, denk gelirsen mutlaka al.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aldım onu evet abla. onunla Tozlu Rüyala rkitapçısı'nı aldım. Diğer ikisi hoşuma gitmedi pek

      Sil
  3. a101 hep böyle yapıyor sağolsun :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.