Kavuştuk!


Estikçe, Mavim,


Cahil Okur’dan herkese selamlar…

Bu adam öldü mü, kaldı mı? Hiç mi merak edeni yok şu koca mecra da... Sanırım yok : ) Neyse o kadar da önemli değil birilerinin merak edip etmemesi.  Lakin yine de yaklaşık 1 ayı geçkin süredir nerelerde olduğumu açıklayarak dönüyorum aranıza yeniden…

Ey ahali duyduk duymadık demeyin, duyanlarda bir zahmet duymayanlara iletiversin. Yeşili mavisine kavuştu. Evlendim ömrümün sahibi olan güzel kadınla. Mutluyum demek az kalır an itibari ile yaşadığım sevinci anlatmaya…

Daha önceki yazılarımda sizlere yakında evleneceğimizi ifade etmiştim bu satırlardan.  50 gün var, 35 gün var, 3 gün – 5 gün var derken geçtiğimiz Cuma – Cumartesi günleri düğünümüzü yaptık çok şükür. Kazasız belasız, sorunsuz sıkıntısız bir düğün geçti bizim adımıza. En güzeli de sonunda bir araya gelmek, kendi yuvamızda yan yana, omuz omuza olabilmekti. Çok bekledik bunun için ama sonunda önce çaba meyvesini verdi ve başardık.

Aramızda olan tüm dostlarımıza tekrardan buradan teşekkür ederim. Gerçekten böylesi günlerde anlıyorsunuz kimler tarafından önemsendiğinizi. Ve inanın sevildiğinizi görmek kadar bir insanı memnun edecek hiçbir şey yok bu hayatta.

Hazır sevilmekten bahsetmişken bir kez daha söyleyeyim huzurunuzda ömrümün sahibine; “Seni seviyorum ömrüm. Hayatıma hoş geldin. Seni bana verene şükürler olsun. Varlığınla şereflendirdiğin ömrüm artık eskisinden çok ama daha çok güzel. Teşekkürler kadınım, iyi ki varsın.”


NOT: Şimdilik bu kadar, lakin ilerleyen günlerde düğünle ilgili ayrıntılı bir yazı daha yazmayı planlıyorum. 

22 yorum:

  1. Tebrikler, mutluluğunuz duygularınız daim olsun.

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim . Allah mutlulugunuzu daim etsin .

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim. Ömrünün beraber, mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçsin, amin.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür saadet dilerim size :)

    YanıtlaSil
  5. valla ben merak ediyorum ama düğün işleriyle uğraştığından meşgul etmeyeyim diye bir şey sormuyorum :) sonunda kavuştunuz ha! çok mutlu oldumm :) bir ömür böyle birlikte musmutlu olun inşallah :) hemşehrime selamlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kardeşim benim. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

      Sil
  6. tebrik ederiiim :)) birlikte musmutlu günleriniz olsun inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnnn. Teşekkür ederim iyi dileklerin için

      Sil
  7. Hayırlı olsun. Nice güzel günlere...

    YanıtlaSil
  8. Tebrikler musmutlu olunuz

    YanıtlaSil
  9. Ömrünüz, birbirinize sırt vermekle, birlikte ağlayıp gülmekle geçsin. Yaşamdaki her duyguyu birlikte tatmanız, ocağınızın dumanını hep tüttürmeniz dileğimle. Sevgiler, :)

    YanıtlaSil
  10. Vayyy masaallah kardeslerimize👏Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Ömrünüzü birlikte tüketin insaallah.Sizi,sizsiz bırakmasın Yaradan🙏Daha ne diyeyim nice yeşilleriniz mavileriniz olur insaallah...(ya cahil kardeş şu bizim çekiliş işi ne oldu bir el atıversen hani😉)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.