Ağustos'un Ardından

Aylık Rapor, Estikçe

Cahil Okur’dan herkese merhabalar…

Gecikmeli yazılar serimize kaldığımız yerden devam ederken arayı fazla açmadan aylık raporlarımı da yazmaya çalışıyorum. Ne yazık ki iş hayatımın yoğunluğu bloga ayırdığım zamanı ciddi anlamda etkilemeye başladı ki bu da beni üzmüyor desem yeridir. Ağustos ayı geride kalalı bir hafta kadar oldu, hemen aylık raporumu sizlerle paylaşmak istiyorum.


NELER OKUDUM?


Metal Fırtına 3- Karşı Saldırı

Burak Turna’nın yazmış olduğu üçüncü Metal fırtına kitabını okudum. Ne yazık ki bu seriden pek hoşlanamadım. İstediğim gibi gitmiyor. Yavan geliyor. Umarım ilerleyen kitaplar daha farklı olur.

Kutsal Savaş

Bu ay okuduğum güzel bir eserdi. Sonunda seri bitti. Yakında toplu değerlendirme yazacağım. Benim beğendiğim bir kitap oldu.

Papatya Kokulu Hikayeler (Yarım kaldı)

A101 ganimetlerinden bir kitap. Tam bitmedi ama yine de bu ay içerisine almak istedim. Mavi’min benim için seçtiği bir eser. İçinde güzel hikayeler mevcut. Zaman zaman duygulandım açıkçası.

NELER İZLEDİM?


Bildiğiniz gibi bu ay Game Of Thrones ayıydı. Bölüm incelemesi pek yapamadım ama buna da toplu bir değerlendirme yazmayı planlıyorum. Lakin beklediğimin altında bir sezondu bunu belirtmek lazım.

Film anlamında pek bir şey izlemedim. Mavi’m ile izlediğim “Sen Benim Her şeyimsin” ve “İftarlık Gazoz” aklımda kalanlar. Haricinde birkaç film daha izledim ama pek kayda değer değildiler.

Bu Ay Okuduğum Kitap Sayısı: 2-3
En uzun eser: Kutsal Savaş (408)
En kısa eser: Metal Fırtına 3 – Karşı Saldırı (168)
Toplam Okunan Sayfa Sayısı: 665 Sayfa
Genel Toplam Sayfa 2017: 10085 Sayfa
Günlük Ortalama Okunan Sayfa Sayısı: 22 Sayfa (Yaklaşık)
En Beğendiğim Eser: Kutsal Savaş


4 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.