YouTube'da neler izliyorum?

Estikçe, Tolga Çevik, P!nç, Babala, BudabiTV, Barış Özcan, Ezginin Kanalı, Turk Trucker

Cahil Okur’dan herkese selamlar…

Benim gibi evdeki vaktini genel olarak bilgisayar başında geçiren insanların en uğrak sitesi YouTube olmuş durumda. İnternete ulaşımı olan kişilerin günde en az bir defa YouTube’a girdiği bir gerçek olarak karşımıza çıkarken, ben de sizlere YouTube’da hangi kanalları takip ettiğimi, neler izlediğimi paylaşayım dedim.

Tolga Çevik


Tolga Çevik’i bilmeyen yoktur sanırım. Tv8’de Komedi Dükkanı programına başladığı günden bu yana hemen hemen her programını tekrar tekrar izlemişimdir. Özellikle annemle yemek yemek için masaya oturduğumuzda mutlaka telefondan açıyoruz ve gülerek yemeği tamamlıyoruz. Açmayı unuttuğum zamanlarda annemin cümlesi şöyle oluyor genellikle; “Hani şu bizim adam vardı ya, onu açsana” YouTube’da en fazla izlediğim videoların sahibidir kendisi.

P!nç, Babala ve BudabiTV


3 farklı kanal… Hepsinin temelinde Oğuzhan Uğur var. Mevzular programı olsun, Rönt olsun, Olaylar olsun bir çok programını keyifle izliyorum.  Gerçekten güzel konulara esprili bir dille yaklaşan bir adam. Mevzular’ı özellikle öneririm.

Barış Özcan


Her videosunu tekrar tekrar izlediğim adamdır kendisi. Gerçekten anlatıkları ile ufuk açan bir kimse. YouTube’un da dünya çapındaki 7 elçisinden biri gibi bir şey olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Kitaplara bu kadar değer veren insanların Barış Özcan’dan da muhakkak haberi vardır. Bu arada kendisinin “Zinciri Kırma” etkinliğini 2 yıldır uygulayan biryim.

Ezginin Kanalı


Ezgi’yi Game Of Thrones yorumları ile tanıdım. Artık her videosunu izliyorum. Sinema üzerine bir kanal ve zevk alıyorum anlattıklarından. Ama her zaman Game Of Thrones videoları favorim.

Baran Köse ve Nilüfer Baş’ta Game Of Thrones ile birlikte paralel izlediğim kanallar. Genelde sezon başlayınca takip ediyorum.  Onun dışında pek baktığım yok bu iki kanala.

Turk Trucker


Fatih Yıldırım’a ait bir kanal. Kerndisi bu grubun içindeki en garip kanal beklide. Amerika’da tır şoförlüğü yapıyor. Yol hikayeleri, Amerika’da yaşam vs gibi konularda gerçekten sohbet tadında bir kanal. Hoş vakit geçirmek adına güzel bir kanal “bence”


Muhakkak aranızda bu bahsettiğim kanalları takip edenler, benden daha önce bu kanalların sıkı takipçileri olanlar vardır. Dilim döndükçe sevdiklerimi sizlerle paylaştım. Şimdilik hoşçakalın… 

24 yorum:

  1. içlerinden sadece barış özcan'ı izliyorum diğerlerini ilk defa duydum desem yeridir :D Tolga çevik'i ben de severim denk geldikçe kaçırmam, ama nedense onu televizyonda izlemeyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YouTube hayatım oldu televizyona pek bakmıyorum :D

      Sil
  2. Oğuzhan Uğur ve arada Barış Özcan izliyorum bu listeden. Youtube olmasa ne yapardık bilmiyorum :) TV den daha çok orada zaman geçiriyor olabilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı durumdayım hayatımız youtube oldu iyice

      Sil
  3. Ben you tube pek kullanmam. Ama tolga Cevige ve zekasina hayranim. Espride zeka istiyor malum :) anneniz hakli yani. Hürmetler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tolga Çevik'in zekasına hayran kalınmayacak gibi değil :D

      Sil
  4. Oğuzhan Uğur ve Barış Özcan'ı bende izliyorum. Mükemmel insanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğuzhan Uğur özellikle son zamanlardaki favorim

      Sil
  5. İçlerinden sadece Nilüfer Baş'ı biliyorum ama kendisini pek sevmiyorum, yıldızımız barışmadı sanki :D

    YanıtlaSil
  6. heeey tolga ile oğuzhan çok iyi yaaa diyerlerini bilmiyooms :)

    YanıtlaSil
  7. Barış Özcan'ı bende takip ediyorumn. Çok başarılı çalışmaları var. Diğerlerine de bakayım :)

    YanıtlaSil
  8. Barış Özcan ve Ezginin Kanalı'nı ben de takip ediyorum. İkisi de çok başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok başarılı ve verimli kanallar benim adıma

      Sil
  9. Barış Özcan'ı ben de çok severim. :) Çok hoş bir paylaşım olmuş, emeğine sağlık! ^_^

    YanıtlaSil
  10. Youtube olmasa ne yapacagim bilmiyorum, Baris Ozcan'i ben de cok begenerek izliyorum. yakinda boyle bir yazi ben de yazmayi planliyorum guzel olmus elinize saglik
    Ben de beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldin :D Barış Özcan cidden güzel bir YouTube içerik üreticisi. Bende çok seviyorum

      Sil
  11. İnternette film ve dizi izliyorum ama youtube kanallarını izlemek aklıma gelmemişti :) yazdıklarınıza bakacağım.. iyi fikir. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  12. Youtube kanalı hiç izlemiyorum ama bu yazıdan sonra ilgimi çekti sanırım bakmalıyım :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.