Kitap Alış-Verişi #5 Agatha Christie

Agatha Christie, Hercule Poirot, Altın Kitaplar,Kitap alış-verişi,Estikçe,

Cahil Okur’dan herkese selamlar…

 

Dayanamayıp ilk kitabı okusam da geçtiğimiz günlerde Agahta Christie kitaplarını edindim. Başlıkta her ne kadar “Alış-Veriş” yazısı gibi lanse etsem de kitaplar bana hediye olarak geldi.

 

Ağustos aynın 5. günü bu faninin dünyaya gelişi… Evli bir adam olarak en büyük destekçim olan sevgili eşim bana bu doğum günümde hediye istemediğimi belirtmem üzerine gene duramadı ve “En azından kitap alayım” diyerek bana konuyu açınca elbette geri çevirmedim.

 

Okuma zevkimi az çok bilse de okumak istediğim bir kitap olmasını istediğinden yazarın ismi noktasında aldığı küçük bir yardım neticesinde benim için seçtiği bu dört güzeli hazinemi zenginleştirmiş oldum.  Hercule Poirot ve Agahta Christie ile bu kitaplar sayesinde tanışarak serinin ilk kitabını geçtiğimiz ay okudum. Kısa zaman içerisinde sizlerle yorumumu paylaşacağım.

 

Bir kez daha sevgili eşime teşekkür ediyorum bu güzel hediyeleri ve her zaman yanımda olduğu için... İyi ki varsın en büyük destekçim J           

 

             

19 yorum:

  1. Olabilecek en güzel hediyeyi almışsınız:) Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  2. kitap en iyi hediye, agatha kitabı da sağlam hediye, okumuş olsa da insan her defasında ilk kez okuyo gibi oluyo onun kitaplarını, yazar ustalığı işte bu :)

    YanıtlaSil
  3. bütün kitaplarını okudum çok severim umarım siz de seversiniz..

    YanıtlaSil
  4. nice mutlu yaşlara kitaplar da çok güzel keyifli okumalar dilerim:)

    YanıtlaSil
  5. Nice senelere. Kitap en güzel hediye. Yazarın sadece On Küçük Zenci kitabını okudum. İleride başka kitaplarını da okumak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel hediyeler nice mutlu yılların olsun. Harika kitaplar okumadıklarım var okuyacağımm.

    YanıtlaSil
  7. tevellütünüz hayırlı olsun, en güzel hediye en sevdiğinden gelince daha manidar, keyifle okumanızı temenni ederim.

    YanıtlaSil
  8. "J" kişisine sevgiler. Bakınız ki çok uzaktan bir insanın yaptığı küçücük bir eylem, bize kadar ulaşıyor. Biz de uzaklardaki insanlarız.

    YanıtlaSil
  9. Çok büyük şans, kitap hediye eden insanlara sahip olmak. Bana göre en güzel hediyedir kitaplar.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. BCP etkinliğine bu sene de devam ediyoruz. Katılmak istersen bloğa mesaj birak lütfen.

    YanıtlaSil
  11. Elimde okunacak kitapları var ama halen daha okuyamadım:( Keyifle oku. Nice mutlu yaşlara :)

    YanıtlaSil
  12. ne zamandır paylaşım yapmamışsınız, nasılsınız?

    YanıtlaSil
  13. Cep telefonu kılıfları
    www.ceptecom.com 10000'lerce iphone cep telefonu kılıfı , ipad tablet kılıfı , airpods kulaklık kılıfı ve
    yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyimle artık bir tıkla elinizin altında.
    ürün portföyünde bulunan
    apple iphone x kilif kapak
    apple iphone xs 58 kilif kapak
    apple iphone xr 61 kilif kapak
    iphone 13 pro kilif kapak
    iphone 13 mini kilif kapak
    iphone 13 pro max kilif kapak
    iphone 12 pro kilif kapak
    iphone 12 pro max kilif kapak
    iphone 11 kilif kapak
    iphone 11 pro kilif kapak
    iphone 11 pro kilif kapak
    iphone 8 kilif kapak


    ürün çeşitleri ve her telefona uyumlu binlerce çeşit ürün, en uygun fiyat garantisi, hızlı kargo ve bütün kredi kartlarına 12 taksit imkanı ile sizlerle.
    www.ceptecom.com

    YanıtlaSil
  14. Selamlar, nice mutlu yıllar diliyorum. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  15. Narazil jsem na pana Pedra na blogu tím, že ho někdo doporučuje každému, kdo hledá půjčku, byl jsem tak nadšený a také jsem byl motivován být v pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, kontaktoval jsem pana Pedra v aplikaci what's app, o které jsem řekl mu můj životní příběh o finanční situaci pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil mé údaje, což jsem udělal poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, pak jsem ji předal svému právníkovi, aby se podíval a poradil mi, jak na to, pak poté Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena několik hodin zpětně banka, kontaktujte mě pro převod prostředků a poplatky, které musím uhradit na přepážce banky Poplatky, které jsem obdržel, jsem uhradil následující den, kdy jsem zúčtoval bankovní poplatky, takže Bylo opravdu příjemné pracovat s panem Pedrem a moc mu děkuji za pomoc, kterou mi dal a která opravdu pomáhá mé rodině od hladovění. Kontaktujte pana Pedra na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale také s ním spolupracuje nějaký další profesionální týmový spolupracovník.

    YanıtlaSil
  16. Narazil jsem na pana Pedra na blogu tím, že ho někdo doporučuje každému, kdo hledá půjčku, byl jsem tak nadšený a také jsem byl motivován být v pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, kontaktoval jsem pana Pedra v aplikaci what's app, o které jsem řekl mu můj životní příběh o finanční situaci pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil mé údaje, což jsem udělal poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, pak jsem ji předal svému právníkovi, aby se podíval a poradil mi, jak na to, pak poté Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena několik hodin zpětně banka, kontaktujte mě pro převod prostředků a poplatky, které musím uhradit na přepážce banky Poplatky, které jsem obdržel, jsem uhradil následující den, kdy jsem zúčtoval bankovní poplatky, takže Bylo opravdu příjemné pracovat s panem Pedrem a moc mu děkuji za pomoc, kterou mi dal a která opravdu pomáhá mé rodině od hladovění. Kontaktujte pana Pedra na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale také s ním spolupracuje nějaký další profesionální týmový spolupracovník.

    YanıtlaSil
  17. Blogunuz çok güzel.. Sizi kendi sayfama da beklerim https://lensfiyatlari.com.tr/ :) İyi günler dilerimm..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.