Ben geldim!


Cahil Okur’dan herkese merhabalar!

 

Bu satırları yazmayı birçok defa istesem de ne yazık ki beceremedim. 2019 yılının kış aylarıyla beraber üstüme gelen rehavet, ardından 2020’nin zor şartları vs derken olaylar buralara kadar geldi. Yaklaşık on beş aydır blogumdan uzakta kaldım. Ara sıra buralara uğrayıp, sessiz sedasız sizleri takip etmiş olsam da birkaç satır yamak nedense içimden gelmedi.

 

Herkesin malumu 2020 bir hayli zorlu şartlarda geçti. Blog yazmanın yanı sıra hayatimi devam ettirmek adına esnaflık yaptığımı bilen arkadaşlarım vardır aranızda. 2020’nin esnaflara yaptığı da TV haberlerinden malumunuz. Oldukça zorlu bir süreci geride bıraktık gibi görünse de halen her şey düzelmiş değil ne yazık ki. Yine de “Halimize şükür” diyerek yolumuza devam ediyoruz. Mühim olanda bu sanırım şimdilik.

 

Uzaklardayken neler yaptığıma gelirsek; pek de bir şey yapmadım açıkçası. Üzerimdeki uyuşukluk hat safhada olduğundan beni hayata bağlayan birçok eğlencemden uzak kaldım. Kitap okumak, puzzle yapmak, blog yazmak bunların hepsi uzun zamandır rafta beni bekliyordu.  2020’nin bitişi ardından ise kedime gelmenin vakti geldiğine inandım ve yine buradayım.

 

Dün gece itibari ile elime uzun zamandır almadığım kitaplarımdan birini aldım ve okumaya başladım. Okuma alışkanlığımı bir hayli kaybettiğimi düşünürsek kolay oldu diyemeyeceğim ama 2021’in daha farklı olması adına elimden geleni yapacağım. 2020’nin üzerimde bıraktığı kötü etkileri 2021 yılında ortadan kaldırmak istiyorum.

 

İşin özü; Cahil Okur olarak yeniden buralardayım. Birçok şey değiştiği gibi eski dostlarında buralarda olduğunu görmek oldukça güzel. Çıkın çıkın gelin, ben buralarda bekliyor olacağım dostlar.

31 yorum:

  1. Hoşgeldin dönem dönem hepğmşze okuyor 😊 buralardayız😊🌸

    YanıtlaSil
  2. Hoşbulduk teşekkür ederim :D Umarım ayrılıklar yenıden yasanmaz hiçbirimiz adına

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz. Dönüşünüz muhteşem olsun...

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum :) Hoşgeldiniz bende 2 yıldır yoktum, yeni yeni aktif hale geliyorum. Sayfama beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım hepimiz adına güzel bir yıl olur. Sizde tekrardan hoşgeldiniz o zaman. Uzun arayı telafi ederiz inşallah

      Sil
  5. Hoş geldiniz tekrardan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk eski dostları görmek güzel :)

      Sil
  6. Hoş geldin :-) 2020 hepimiz için zor geçti ama esnaflar için ekstra zorlukları oldu. Umarım en kısa zamanda eski halimize dönebiliriz. Aşının hızlı bir şekilde işe yaramasını dilemekten başka elden bir şey gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2020 gerçekten zor geçti abla :) Aşı konusunda herkes farklı bir şeyler söylese de sanırım tek çare yaptırmak. Tekrar buralarda olmak çok güzel, teşekkürler

      Sil
  7. Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur bunun için gayret edeceğim açıkcası. Blog ile alakalı farklı planlarım var ve bunların gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım. Teşekkürler desteğiniz için

    YanıtlaSil
  8. tekrar hoşgeldiiin :)

    YanıtlaSil
  9. Kendine zaman ayırmaya karar vermene sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kararlarımi uygulamakta nasip olur :) Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

      Sil
  10. Çok uzun bir ara oldu gerçekten. Sen hem iyi bir okur, hem de kaliteli bir blog yazarısın kapatıp gidersen yazık olur zaten. Tekrar dönmene sevindim. Mutlu yıllar ☺️. Gelecek kitap yorumunu merakla bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten uzun bir ara oldu ama artık buralarda olacağım inşallah. Söylediklerin beni mutlu etti teşekkür ederim.

      En kısa zamanda kitap yorumlarına baslayacagim

      Sil
  11. Tekrardan hoş geldin o zaman. Ben de bazı zamanlar senin gibi hissettim. Özellikle de yaz ayları ve şu pandemiden dolayı birkaç ay uzakta kaldım. Neyse, tekrardan hoş geldin. Merakla diğer yazılarını bekliyorum. 😍😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef uzun zamandır yoktum ama en kısa sürede toparlamayi düşünüyorum. Pandemi hepimizi farklı hissiyatlar içine sürükledi. En kısa sürede yorumlarımı yayınlamaya baslayacagim

      Sil
  12. Hoş geldin Cahil Okur! Eminim bu yıl herkes ilgilendiği konuda dahi bir hevessizlik hissetti. Ben de blogumla istediğim kadar ilgilenemedim, yazmak istediğim yazılar aylarca taslaklarda bekledi - hala da bekleyenler var :D Ama önemli olan bu ruh halinden kurtulmak istemek bence, her şeyi boş verip ilgisiz kalmaya devam etmek çözüm değil nihayetinde. Yeni yıl umarım hepimize mutluluk, sağlık ve huzur getirir. Sana ve ailene mutlu bir yıl diliyorum, 2021 size hep güzellikler getirsin! :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım herşey 2021 de gönlümüzden geçen gibi okur gözde... Seni tekrar görmek güzel. Umarım sende bir an önce taslaklarıni tamamlar ve yayınlarsin

      Sil
  13. Hoş geldiniz:) 2020 hepimiz için zor geçti, sevdiklerimizi kaybettik. Umarım sizin için 2021 çok güzel geçer, neşe içinde ve kitap sayfaları arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk:) dostlarla yeniden bir arada olmak çok güzel. Umarım 2021 hepimiz adına güzel geçer

      Sil
  14. Merhaba. Dönüşünüz hayırlı olsun. Ben de pek buralarda sayılmam aslında, insan değişen bir varlıktır ki ben de artık eskisi gibi buraya yazamıyorum. Arada böyle bakınıyorum işte. 2020 hepimiz için beklentiler dışında oldu... inş. Bu yıl daha güzel günler görürüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...Umarım herşeyin gönlünüzce olduğu bir yıl yaşarsınız... ben geri döndüm artık sene buraları çok boş bırakma

      Sil
  15. Merhaba:) 2020 maalesef hepimiz için kötü bir yıl oldu. Ben de tekrar kitap okumaya başladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki öyle oldu. Bir şeylere yeni yılla birlikte yeniden başlamak çok güzel. Umarım yeni yıl 2020'den daha güzel geçer.

      Sil
  16. kendine ve bloguna hoşgeldiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosbulduk efendim :) Sizde hosgeldiniz fakirhanemize :)

      Sil
  17. Dönüşlerimiz muhteşem olacak inşaallah. Tüm insanoğlu için zorlu bir süreçti ve henüz bitmedi ama sağlığımız yerinde oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz birşey olmadığını düşünüyorum. Pandemide evet benim de tek kelime yazmak gelmedi içimden. Ağustos ayında en son uğramışım bir de geçen ay artık yavaş yavaş gireyim dedim. Baktım iyi geliyor umarım bu defa bie düzenli dikiş tuttururum. Gitmeyelim ya hep buralarda olalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah dediğin gibi olur. gerçekten buralarda olmak sizlerle birşeyler paylaşıyor olmak bana iyi geliyor. İyi ki varsınız dostlar, cıkıp cıkıp gelin artık ben buralardayım.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.