2 Kitap Alış-verişi: Kitapçı Dostun Faydaları


Kitap alış-verişi, Estik, Uzun, Rick Riordan, Percy Jackson,

Cahil Okur’dan herkese selamlar…

İkinci alış-veriş yazımla karşınızdayım. Yine hikayeli bir alışveriş oldu açıkçası :) Lafı uzatmadan hemen yazıya geçiyorum. Bakalım neler diyeceksiniz.

Blogda adından da bolca bahsettiğim çocukluk arkadaşım olan Uzun, yaklaşık olarak 1 senedir alış-veriş yaptığım kitapçıda çalışıyor. Durum bu olunca da elbette bunun nimetlerinden faydalanıyorum. Bu konuda yalan söylemem.

Kitaplarımın arasında ikinci el olarak aldığım kitapların sayısının her geçen gün artış sağlamasının temel nedenlerinin başlıca sebebi de Uzun’dur. Bu durumdan şikayetçi olduğumu söylemiyorum tabii ki oldukça memnunum.

Son ikinci el kitap alışverişimi ise uzun zamandır almayı planladığım Rick Riordan’ın Percy Jackson serisi oldu. Her Salı olduğu gibi yine Uzun’un yanına gitmiştim ki serinin ikinci el olarak ve tam seri olarak geldiğini öğrendim.

Lakin şöyle bir sıkıntı vardı ki bir genç arkadaşın elindeydi ve Uzun ile saklaması yönünde ricacı oluyordu. Yanında parası yoktu o an için. Lakin buna Uzun yanaşmadı ve neticede kitapları ben aldım.

Bu işin hikaye kısmı elbette. Avantaj kısmına gelirsek eğer; internet de sizde göreceksinizdir ki serinin tamamı hemen hemen 100 lira civarında. Bense tüm seriyi 35 TL gibi bir fiyata aldım. Kitapların oldukça iyi durumda olduğunu belirtirim. Tek yazı ilk sayfalardaki isimler…


Sonuç olarak benim adıma güzel bir alışveriş oldu. Uzun’a ve kitapları ona satan arkadaşa buradan teşekkür ederim tekrardan. 

9 yorum:

  1. Vay be, cidden çok iyi bir alışveriş olmuş.. Güle güle oku kitapları, darısı benim de başıma :D

    YanıtlaSil
  2. Çok uygun fiyatlı bi' alışveriş olmuş. Ben de henüz Percy Jackson serisini okumayanlardanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumadım bende bakalım bu güzel alışverişin ardından okuyacağım

      Sil
  3. Gerçekten uygun fiyata almışsın kitapları. Bu seri senin okumak istediğin serilerden biriydi sanırım. Umarım severek okursun.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten güzel bir alışveriş olmuş. Bundan 5 yıl önce okuduğumu anımsıyorum. Oldukça beğenmiştim. Her yaştan insanın keyif alabileceği bir seri. Başrolünü Logan Lerman'ın üstlendiği filmi de izlemediysen tavsiye ederim. Bende bloguma beklerim :) Keyifli okumalar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemlidir

Blogger tarafından desteklenmektedir.